Ouder Kind Yoga

Tijdens de bijzondere Ouder Kind Yoga lessen doet een (groot) ouder samen met een (klein) kind yoga. Tijdens een Ouder Kind Yoga les ben je samen actief bezig en is er echt even 'quality time', er is bewust aandacht voor elkaar. In het dagelijks leven zijn deze momenten vaak schaars, iedereen lijkt het druk te hebben, zowel de ouders als de kinderen. Ouders hebben een drukke baan of eigen bedrijf, helpen op school of doen vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn er nog de sociale activiteiten en de sportieve bezigheden. Kinderen hebben ook vaak al een druk programma, van school naar BSO, naar muziek of sport.

Samen doen we oefeningen op een speelse manier. Een yogales bestaat uit:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Actieve (rek en strek) oefeningen
  • Rustige oefeningen
  • Massage oefeningen

De eerstvolgende Ouder Kind Yogalessen vinden plaats op zondag 18 januari, 15 februari, 15 maart, 12 april, 17 mei en 14 juni 2015. De lessen zijn van 10.00 - 11.00 uur en van 11.15 - 12.15 uur. U wordt ingedeeld op een van deze tijdstippen aan de hand van de leeftijd van uw kind. 

Kinder Yoga Feestje

Heb je zin in een Yoga feestje voor je verjaardag of voor een andere bijzondere gelegenheid? Dat kan! Het feestje duurt ongeveer anderhalf uur, maar kan ook uitgebreid worden. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes doen we een leuke yogasessie, de jarige mag zelf meedenken over het thema van de les. We maken er een gezellige boel van en doen bijvoorbeeld allerlei oefeningen met kleurrijke ballonnen, dit maakt het al heel feestelijk! We sluiten af met iets te drinken en wat lekkers!

Het feestje kan plaatsvinden in de gezellige Yogastudio Groot Baltink, maar het kan ook bij jou thuis of ergens anders. Kosten vanaf €65.