Hatha Yoga

Er bestaan vele vormen van yoga. Hatha Yoga is het meest bekend. De lichaamshoudingen worden bij de Hatha Yoga statisch uitgevoerd en je neemt de tijd om de uitwerking ervan waar te nemen. Hatha yoga is vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast heeft deze yogavorm een gunstig effect op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het bevordert de gezondheid en het welbevinden.

Tijdens onze Hatha Yogalessen komen aan bod:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Balansoefeningen
  • Fysieke houdingen
  • Meditatieve oefeningen
  • Ontspanningsoefeningen

Bij Yogastudio Groot Baltink ligt het accent van de Hatha Yoga lessen wat meer op ontspanning. De oefeningen die we doen zijn zacht en subtiel. Bij Power Yoga zijn de oefeningen krachtiger en dynamischer.

Uitspraken van cursisten:

“Tijdens een lezing aan een zaal vol mensen dacht ik aan m’n buikademhaling. Hierdoor bleef ik geconcentreerd en vertelde ik mijn verhaal rustig en dat al na 3 lessen yoga"

“Als ik autorijd merk ik dat mijn nek en schoudergordel veel soepeler is geworden. Met het over de schouder kijken komt mijn hoofd veel verder”

“Ik ben door de hatha yoga beter in staat om te ontspannen als ik in mijn bed lig en slaap daardoor dieper”

Je kunt wekelijks terecht voor Hatha Yoga lessen. Kijk onder lessen voor de lestijden en andere informatie.