Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga is een doeltreffende manier om de vorming van stress in een vroeg stadium te lijf te gaan. Werknemers die goed in hun vel zitten, doen hun werk sneller en beter en houden dat ook nog eens langer vol. Bedrijfsyoga vermindert stress, bevordert positief denken en verhoogt de motivatie.

Yogastudio Groot Baltink verzorgt op een professionele manier, aangepast aan uw bedrijfssitiuatie of –cultuur, yogasessies en workshops. Dit kan een eenmalige activiteit zijn of sessies met een vaste frequentie, bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks.

 

Workshops

Een korte workshop kan bijvoorbeeld plaatsvinden als intermezzo tijdens een congres of vergadering om het hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen. Verder is het mogelijk om tijdens een bedrijfsuitje, teambuildingsessie of meerdaagse bijeenkomst een uitgebreidere yogasessie te organiseren waar eventueel thema’s aan bod komen die actueel zijn binnen uw bedrijf. Sterker nog, wij kunnen dat bedrijfsuitje hier in onze sfeervolle volle boerderij laten plaatsvinden bij een maximale groepsgrootte van 10 personen.

 

Reguliere yogasessies

U kunt uw personeel wekelijks een yogasessie aanbieden. Fysieke oefeningen helpen onder andere bij een stijve nek en verkrampte schouders. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen helpen bij het loslaten van spanning. Meditatieoefeningen wekken een gevoel van innerlijke rust op. Een bijkomend voordeel is dat een wekelijkse yogasessie kan bijdragen aan een bewuste en gezonde levensstijl. 

Lessen worden in de yogastudio of op locatie gegeven. U hoeft hiervoor geen bijzondere investeringen te doen, het enige wat u nodig heeft is wat ruimte. 

Yogasessies voor bedrijven

Wil je je collega's de voordelen van yoga laten ervaren? Organiseer na een vergadering of tijdens een bedrijfsuitje een yogasessie. Dit kan op kantoor of hier in de yogastudio.

Prijs: Afhandelijk van het programma vanaf € 120,00 per uur. Neem contact met ons en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten van ons zeggen:

"Iekelien begrijpt mijn werk in de zakelijke dienstverlening en mijn behoeften. Haar yogalessen geven mij een een sterk lichaam en bewuste geest, waardoor ik beter keuzes maak voor mijzelf en mijn bedrijf", Wendy Bent, accountant en executive coach.

"Yoga door Iekelien bevalt ons uitstekend. Met een ruime achtergrond in het bedrijfsleven is ze jaren terug haar tweede leven als yogi begonnen. Haar pragmatische en toegewijde aanpak werkt voor ons heel goed", M.C. directeur marketing adviesbureau.

"Het was best spannend in het begin om mijn team bestaande uit rationele, intelligente, zakelijke professionals yoga op de bedrijfsvloer te laten ervaren. Het bleek een succes en met name de praktische tips over bijvoorbeeld ademhaling, beweging en een oefenkaart maakten het echt toepasbaar. Het team reageerde positief zo bleek ook uit een evalatie van de eerste sessie. -de mensen die ik sprak waren positief! Iedereen vond het volgens mij heel leuk om te doen en kwam erachter dat ze behoorlijk stram waren (inclusief mjzelf). Een aantal mensen is ook nog steeds van plan om dit zelf te gaan doen. Iemand zei zelfs tegen mij dat het liefste een trainer zoals Iekelien zou willen hebben. Dus volgens mij voor herhaling vatbaar!" Jeroen Jansen, Partner Deloitte Risk Services